Aiways Connected App

Med Aiways-appen blir din smartphone den direkta länken till din Aiways. Kontrollera och fjärrstyr enkelt din Aiways när som helst och var som helst. 

Styr bilens funktioner 

När du som Aiways-kund är registrerad med ett Aiways-konto kan du använda appen på vilken smartphone som helst för att styra dina Aiways. Med några få klick på telefonen kan Aiways U5-ägare starta motorn, ställa in luftkonditioneringens temperatur och öppna eller låsa dörrarna, bakluckan eller fälla upp soltaket.

Nära till hands och enkel att använda

När appen utvecklades hade designerna stort fokus på funktionalitet och användarvänlighet som gör det lätt att navigera runt. Appen har en enkel design som ger användaren möjlighet att lägga till egna genvägar till funktioner som används ofta.   

Aiways-app saknas i Google Play

Om du som Android-användare inte kan ladda ner Aiways-appen till din telefon via Google Play går det att ladda ner den genom att skanna QR-koden till höger. Tryck på länken som öppnas och tryck sedan på det rödmarkerade fältet (se markering i bilden till höger) och följ instruktionerna. Beroende på telefonens säkerhetsinställningar behöver du godkänna installationen av appen under inställningar.

Användare med en iPhone kan ladda ner appen från App Store.

Vill du veta mer om Aiways Connected?

Läs mer om våra vanligaste frågor. Här har vi samlat alla typiska frågor som kan uppstå när du börjar använda din nya bil. 

Läs mer om våra vanligaste frågor

Fakta om Aiways Connected

Bli kontaktad av Aiways

Vill du själv ta plats bakom ratten och uppleva kvalitet, rymlighet och komfortutrustning i toppklass? Du är alltid välkommen att boka en provkörning hos någon av våra 12 Aiways-partners som står redo att visa dig den nya Aiways U5. Du kan även besöka vår digitala försäljare och designa din egen Aiways U5.