Garanti

Subheader

Din nya Aiways omfattas av en fabriksgaranti på 5 år och har dessutom 8 års garanti på starkströmsbatteriet och drivmotorn (för båda gäller max 150 000 km). Utöver garanti mot material- och tillverkningsfel omfattas högspänningsbatteriet av en kapacitetsgaranti. Karossen omfattas av 10 års garanti mot genomrostning utan kilometerbegränsning.

5 års fabriksgaranti

När du köper en Aiways U5 ingår en fabriksgaranti på hela 5 år (max 150 000 km). Garantin omfattar eventuella fel på bilens originaldelar och komponenter som uppkommit som ett resultat av bristande materialkvalitét eller är kopplat till tillverkningen av bilen. Skulle det mot förmodan uppstå ett behov för en garantireparation står våra auktoriserade Aiways-partners redo att hjälpa dig.

Dessutom omfattas bilens karosslack av 4 års garanti. Se Aiways garanti- och servicehäfte för mer information om bland annat den 2-åriga garantin på reservdelar och övriga garantivillkor för din Aiways.

8 års garanti på starkströmsbatteriet 

Starkströmsbatteriet i Aiways U5 har en garantitäckning på 8 år (max 150 000 km) mot material- och tillverkningsfel. Dessutom omfattas batteriet även av en garanti som säkrar att dess kapacitet är minst 75 % i upp till 8 år eller 150 000 km.

10 års rostskyddsgaranti

 (UTAN KILOMETERBEGRÄNSNING)

Aiways ger 10 års garanti mot genomrostning av karossen. Denna garanti är utan kilometerbegränsning. Dessutom lämnas 2 års garanti på alla originalreservdelar från Aiways som köpts och installerats i enlighet med fabrikens instruktioner.