Section
Drop element here!

Aiways U6 ion konceptbil

U6 ion är en konceptbil från Aiways som ligger till grund för den kommande U6 och visar de övergripande linjerna i designen av U6. Aiways U6 ion bryter mot gamla traditioner och symboliserar vad som krävs av en modern helelektrisk sport-SUV. Den nya U6 ion kännetecknas av dess coupéliknande konturer, de sportiga köregenskaperna, de innovativa teknologierna och avancerade säkerhetssystem. Den kommande U6 är byggd på samma toppmoderna plattform som U5 och kombinerar beprövade egenskaper så som rymlighet, högkvalitativ kupéinredning och banbrytande batteriteknologi med progressiv design och ännu bättre köregenskaper.

Den bästa sidan? 

Alla sidor.

Aiways första 100% elektriska sport-SUV.  

U6 ion är symbolen för elektrifierad sportighet. Kupén är skräddarsydd efter förarens behov och kombinerar ergonomi och avancerade teknoligier på ett helt nytt sätt.

Exteriör

U6 ion har skarpa linjer och kraftfulla detaljer.

Det första som fångar din blick är den sportiga fronten med sidospoilers vid hjulen och 21″ prestandahjul inramade av extra breda hjulhus.

Glastaket smälter elegant ihop med bilens baksidan och bildar en helhelt som avrundas med den integrerade spoilern.

Karossen är gjord av lättviktsmaterial och har infällda dörhandtag för att optimera förbrukningen. Luftmotståndskoefficienten kommer ner under 0,27, vilket gör U6 ion till den bästa i sin klass.

De karakteristiska L-formade baklyktorna består av LED-teknik, vilket används för alla ljuskällor i bilen.

Vill du veta mer om den kommande U6?

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli den första som får besked när det kommer uppdateringar omkring U6. 

När du klickar på "prenumerera" samtycker du till att Aiways Sverige (AIW Import AB) kontaktar dig med marknadsföring om produktnyheter, aktuella erbjudanden och evenemang. Du kan när som helst avregistrera dig från marknadsföring via länken längst ner i nyhetsbrevet. Se vår integritetspolicy för hur vi behandlar dina personuppgifter.

Interiör

U6 ion uppfyller alla önskemål hos en elbil.

En kupé tillverkad i högsta kvalité och med utmärkt ergonomi.

Infotainmentsystemet med de nyaste teknoligierna som kan styras via en 7″ eller 14,6″ stor skärm.

Sportstolarna med läderklädsel i fram- och baksätet är både bekväma att sitta i och ger det stöd som krävs av en sportig elbil.

Med extra utrustning så som en integrerad elscooter och en drönare ger U6 ion dig en extra upplevelse – även när du inte kör.

Röststyrning garanterar dig dessutom praktiskt hjälp som ökar din säkerhet och komfort.