Fullt elektriskt. Fullständigt förträfflig. Alltid över förväntan och räds inte att sticka ut från mängden. Den nya elektriska Aiways U6 är en ambitiös och atletisk SUV-Coupé – som utmanar elektromobiliteten med en djärv design och framtidsorienterad teknik.

Överraskande kraft.
Imponerande prestanda. 

Prestanda

218 hk

Aiways U6:s egenutvecklade elektriska motor- och drivlineteknologi sätter en helt ny effektivitetsstandard och levererar all kraft du behöver.

Vridmoment

310 Nm

Njut av omedelbar acceleration och exceptionell lyhördhet kombinerat med bekväm körning.

Räckvidd

405 km*

Kör utan begränsningar: Aiways U6 tar dig vart du vill – med en räckvidd på upp till 405 km på en laddning.

Batteri

63 kWh

Designad för långa resor. Avancerad batteriteknik och smart kylteknik hjälper till att leverera optimal kraft till motorn.

Snabbladdning

35 min

Ladda från 20 till 80 % på 35 min med en snabbladdare (DC) (upp till 90 kW) när du är på resande fot, eller ladda upp till nästan 60 km körning på en timme med en 11 kW hemmaladdare. 

*Aiways U6: Elektrisk energiförbrukning 160 Wh/km. Räckvidd per uppladdning: 405 km (WLTP) – kan påverkas av körstil och väderförhållanden. Uppladdningstid för hemmaladdare: Ca. 7,5 tim. vid 11 kW. Uppladdningstid för snabbladdare 20%-80%: Min. 35 min. vid upp till max 90kW under delar av uppladdningen – laddhastigheten beror på flera faktorer, bl.a. laddbox, strömförsörjning, batteritemperatur och väderförhållanden. 

Konfigurera din
nya Aiways U6!

Här kan du anpassa den helt nya Aiways U6. Hitta din favoritfärg, välj mellan köp och privatleasing.

Exteriör 

Kaxig som en SUV.
Sportig som en Coupé.

Aiways U6 har ett djärv utseende med sitt sportiga SUV-Coupé-uttryck och aerodynamiska fullkomlighet. Från den hajinspirerade fronten till de markanta linjerna på mitten av bilen och det lyxiga glastaket som elegant glider in i coupé:ens bakdel och bildar en komplett enhet – Aiways U6 är inte en i mängden. 

Design i särklass

Det visuella uttrycket förstärks av den tvåfärgade karossen där den svarta taklinjen tydligt framhäver hajfensdesignen och ger bilen en särpräglad karaktär som är lätt att känna igen.

Interiör

Anpassad för
alla dina sinnen. 

Sportig men enkel. Sofistikerad men elegant. Detta kännetecknar kupén som innehåller klassens största panoramaglastak, en 14,6" pekskärm med trådlös mobilladdning, ambient belysning och en sci-fi-inspirerad växelspak.

Hög komfort

Aiways U6 är utrustad med högkvalitativa förstärkta lättviktsframsäten med effektivt stöd för hela kroppen och elektriskt justerbart svankstöd. När det gäller stolsdesignen har Aiways designers sökt inspiration från andra industrier – i det här fallet från rymdfärjorna. Med mycket förvaringsutrymme i kabinen finns det gott om plats för nycklar, telefon och andra småsaker.

Avancerade 
förarassistentsystem

Avancerade förarassistanssystem som ingår som standardutrustning ser till att du alltid håller dig informerad, har kontroll och är uppdaterad. Allt tack vare 22 sensorer och kameror som håller dig bättre skyddad än någonsin. Aiways U6 är utrustad med innovativ teknik med ett enda syfte: att göra körningen enklare, säkrare och mer behaglig. En mängd avancerade förarassistanssystem som standard gör just detta. De 22 sensorerna och kamerorna förutser och reagerar på ändrade vägförhållanden och potentiella faror.

Aiways U6 nyheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så att vi kan hålla dig uppdaterad om lanseringen av den helt nya Aiways U6.

När du klickar på "anmäl dig" samtycker du till att Aiways Sverige kontaktar dig med marknadsföring om produktnyheter, aktuella erbjudanden och evenemang. Du kan när som helst avregistrera dig från marknadsföringen via länken längst ner i nyhetsbrevet. I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.