Sista chansen!

Aiways U5 Premium (MY21)

Endast 469 990 kr

Vi har ett begränsat antal Aiways U5 Premium MY21 kvar som du fortfarande har möjlighet att köpa. Men vänta inte för länge, det finns endast ett fåtal kvar på lager. De kostar endast 469 990 kr och kan levereras inom 3 månader. MY21-modellerna har 1-fasladdning som standard, full skinnklädsel och är godkända till 1500 kilo dragvikt.

Köp en Aiways

När du köper en Aiways äger du bilen och har därmed inga kilometerbegränsningar. Det kan vara en fördel om du har ett väldigt varierat körbehov eller om du kör längre sträckor. Det är denna frihet som gör att många väljer att äga bilen i stället för att privatleasa. Med ägarskapet kommer även ansvaret för att underhålla bilen. Det betyder att du inte har några fasta utgifter utan att de kan variera efter behov. Det är även ditt eget ansvar att sälja bilen den dagen det är dags att pröva något nytt.

Privatleasing

När du privatleasar din bil genom Aiways får du en god överblick över din bilekonomi med en fast månadskostnad. Du behöver varken bekymra dig för räntor på billån, värdeminskning på bilen eller servicekostnader. När leasingperioden är över lämnar du in bilen hos din närmasta Aiways-återförsäljare och slipper att tänka på restvärdet eller det praktiska kring att sälja en begagnad bil.